Make a blog

MYLOVELYCRUSH

2 years ago

cinta pandang pertama

hallo blogger hari ini i akan cerite kan macam mane i first knl crush i yg hanya satu satu nya yg ade di hati i. I crush dgn dia is about 5 years laa masok tahun ni , i syg dia sepenuh nya i tahu jodoh tu semua kat tangan allah tapi tak salah kalau kite tunggu seseorang yg kita syg tuu hmm i mengaku laa memang sakit laa kalau kita nak tunggu seseorang tu dgn lama tapi i sabar and selalu berdoa dgn allah untuk beri i pertunjuk untuk i kuat kah diri i untuk terus tunggu dia sebab dia laaa yg selalu buat i happy kalau i sedihh atau waktu i takde mood.Memang laa dia tak tau yg i crush dgn dia tapi haa itu laaa perkara yg sangat memerlukan iman yg kuat sebab yg org yg i syg kan ni dia dah berpunya and sometimes i cry kalau tengok dia happy dgn pompuan lain tapi i kene kuat kan diri untuk terus menunggu cinta i.I berhenti disini laa,terima kasih kerana sudi membaca assalammualaikum